Belépés
Belépés

Válasszon ajánlatot!

Kedves Partnerünk!  
Itt olyan termékeket talál, amelyekből cégünk szinte kizárólag előrendelés alapján hoz be. Ezzel a rendelési lehetőséggel szeretnénk megadni Önnek a lehetőséget, hogy még egyedibbé, exkluzívabbá tegye választékát. Mivel egy-egy ajánlat több száz, vagy akár több ezer terméket is tartalmazhat, így ezek áttekintéséhez még a kategorizálás is kevés lehet. Ahhoz, hogy egyszerűbben tudjon rendelni, lehetősége van az adott ajánlaton belül megjelölni azokat a termékeket, amelyek érdekesek az Ön számára. Ezeket később egy kattintással el tudja érni.
Minden egyes ajánlat egy-egy szállítónk termékeit tartalmazza, így más-más feltételek vonatkoznak a különböző ajánlatokra. Más fizetési és akár más szállítási feltételek! Ezeket a feltételeket az adott ajánlatra kattintva, a termékek mellett, bal oldalt olvashatja el. Bővebb információt emailen, illetve telefonon kaphat tőlünk. Ehhez nem kell mást tennie, mint a képhez tartozó csillagra rákattintani, ekkor a csillag sárga színű lesz, így az adott terméket megjelölte. Amikor az összes megjelölt terméket, és csak azokat szeretné látni, akkor kattintson a "megjelöltek" gombra felül. Értelemszerűen, ha egy terméket nem szeretne itt látni, akkor kattintson újra a terméknél a csillagra (ekkor annak színe újra fehér lesz).
Egy ajánlatot kiválasztva, arra rákattintva megjelennek az ajánlat tételei, amelyeket kategorizáltunk, így célirányosabban, pontosabban böngészhet közöttük. A kategória felsorolásban zölddel az ajánlat(ok), fehérrel a hozzájuk tartozó kategóriák láthatók.  
  

Kérdések:
Válaszok:
1. Lehet-e az adott ajánlat tételeit magyarul is látni? 1. Az adott szállító termékeinek leírása/neve csak idegen nyelven elérhető. A különböző nyelvek között azonban - ha erre lehetőség van - tud választani
2. Kell-e előleget fizetnem a rendeléskor? 2. Ez ajánlatonként változik. Amennyiben előleget, esetleg a teljes rendelési összeget előre bekérjük, erről minden esetben az adott ajánlaton belül a feltételeknél tájékoztatjuk.
3. Mikor kapom meg a rendelésemet? 3. Minden szállítónktól más és más gyakorisággal hozunk be árut, ami leginkább a berérkezett rendelések mennyiségétől, gyakoriságától függ. Ezekről általánosságban az adott ajánlaton belül olvashat. Minden Partnerünk pontos visszaigazolást akkor kap, amikor a rendelést elhoztuk szállítónktól.
4. Meddig rendelhetek az adott ajánlatból? 4. Az adott ajánlat feltételei között megadott időpontig. Amennyiben ott nincs határidő megadva, akkor az ajánlat addig érvényes, amíg az szerepel az ajánlatok között. Az ajánlat visszavonása előtt azonban mindenképpen megadunk végső határidőt (pl. 2 hét), hogy legyen ideje még rendelést leadni.